Direktlänk till inlägg 13 januari 2012
Jag har länge funderat på att göra haggis. Ett problem är att det tydligen inte är tillåtet att sälja inälvor från får, då det räknas som otjänlig föda (eller nåt i den stilen). Men så för ett tag sedan så såg jag en engelsman på tv som gjorde haggis...
Här om dagen blev jag otroligt sugen på att ge mig på créme brylée, men jag har aldrig gjort något liknande innan... Dessutom har jag diabetes, så det där med att ha i socker går bort. Som tur är så har jag hittat ett näst intill magiskt "socker" som...
Snart mina vänner, snart kommer text och bilder som visar hur jag gjorde den mest awesome "mackan" någonsin. Den heter "Pete's superköttmacka á la Reed". Håll ut! ...
Topp 10 denna veckan handlar om kryddor och örter som kan vara lite ovanliga och udda att ha i maten, men som har potential att lyfta vilken måltid som helst.
10: Chili Explosion
9: Muskot
8: Rosmarin
7: Kummin
6: Vitpeppar
5: Paprikapulver
4: Curry
3: Grovmalen svartpeppar
2: Dill
1: Havssalt