Senaste inläggen
Dagens middag bestod av fullkornspasta med gratinerad blomkål. Otroligt enkelt att tillaga, och faktiskt inte jätteäckligt. En påse blomkål åkte ner i en smörjd form. På med ca 2dl grädde, salt, peppar, muskot och ett hel mängd ost. In i ugnen en mellanlång stund. Att koka pasta har jag börjat bli ganska bra på, så det var inte så märkvärdigt. Allt som allt så tog det 30 minuter att tillaga. Det saknades dock något... Hade nog varit gott med lite stekt tärnad bacon uppblandat i blomkålen. Fungerade dock perfekt med ketchup!
Topp 10 denna veckan handlar om kryddor och örter som kan vara lite ovanliga och udda att ha i maten, men som har potential att lyfta vilken måltid som helst.
10: Chili Explosion
9: Muskot
8: Rosmarin
7: Kummin
6: Vitpeppar
5: Paprikapulver
4: Curry
3: Grovmalen svartpeppar
2: Dill
1: Havssalt